Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Γιακαλή Ευαγγελία

Κόρη του αείμνηστου Παναγιώτη Γιακαλή (Μυτιληνιός) και της  Μαρίας Χατζηδάκη. Παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Απόφοιτος Ι.Ε.Κ ,ασχολείται με την οικογενειακή της επιχείρηση συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα της -ιδιοκτήτης του εστιατορίου ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ.

Παράλληλα ως ευαισθητοποιημένο άτομο προσπαθεί να βοηθά τους συνανθρώπους της  που έχουν ανάγκη ,πράγμα που κατά κοινή ομολογία φαίνεται στην κοινωνία του νησιού  μας. Με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά προς τους συμπατριώτες της  αλλά και την  αγάπη της προς το νησί μας και ιδιαίτερα του Μασουριού ,όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ,αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου  Γιάννη Γαλουζή και συστρατεύεται με μαζί του και με τους ανθρώπους της παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ».

Κουφού Νομική 

Κάτοχος πτυχίου «Βοηθός Φαρμακοποιού», πρώην Πρωταθλήτρια στίβου με τον αθλητικό σύλλογο «ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000». 

Αποδέχθηκε την πρόκληση του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Γαλουζή  να συνεργαστεί μαζί του και με την ομάδα του στην ανάπτυξη του νησιού μας. Το έργο του Γιάννη Γαλουζή κατά την περίοδο 2014-2019 αποτελεί εγγύηση για τη νέα δημοτική περίοδο. Το νησί μας πρέπει να ξαναβρεί την πορεία του ,τον βηματισμό του . Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την υπερψήφιση της παράταξης ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ.

Η πρωταθλήτρια μας με το Γιάννη Γαλουζή.

Μαΐλλης Βασίλης

Παντρεμένος με την Αντωνοπούλου Παρασκευή, πατέρας δύο παιδιών. Δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού. Είναι ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου και επιχείρησης ενοικίασης μοτοποδηλάτων.

Συμπορεύεται με το Γιάννη Γαλουζή γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας. Ο Γιάννης Γαλουζής  έχει δείξει δείγματα γραφής στην περίοδο 2014-2019 και η ομάδα του μπορεί να δουλέψει με επιτυχία πάνω σ΄ αυτό.

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος