Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

“Μέσα από αυτό το βήμα, θα ήθελα να εκφράσω τις απέραντες ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό αλλά και στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου, για την υποστήριξη, επιστημονική και ανθρώπινη που έδειξαν με τον πλέον άρτιο τρόπο, κατά την νοσηλεία του πατέρα μου, αείμνηστου Γιώργου Αθανασίου.

Ένα περιφερειακό Νοσοκομείο, με τις αδυναμίες και τις ελλείψεις του, διαθέτει ένα έμψυχο δυναμικό που σε κάθε περίπτωση υπερβάλλει εαυτόν και στέκεται δίπλα στον πάσχοντα άνθρωπο με προσήλωση, επιστημοσύνη και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Ο αγώνας αυτών των ανθρώπων, είναι καθημερινός και πολλές φορές άνισος, αφού οι ελλείψεις και οι αδυναμίες είναι ο καθυμερινός τους Γολγοθάς και τον ανεβαίνουν με πείσμα, επιμονή και κουράγιο, τόσο του προσωπικού όσο και του Δ.Σ.. Αποδεικνύουν καθημερινά και ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας, ότι μπορούν κάθε φορά να αντέξουν και να διεκπεραιώσουν κάθε κρίση, ομως οφείλει η τοπική κοινωνία και οι φορείς, να δείξουν τη συμπαράστασή τους έμπρακτα, να αγκαλιάσουν το Νοσοκομείο και να ζητήσουν τη στελέχωσή του,γιατί δεν πρέπει πλέον κανείς να μένει θεατής σε τόσο δύσκολες ώρες, αλλά να απαιτήσουν όλοι από το κεντρικό κράτος να ακούσει τη φωνή του προσωπικού και της διοίκησης. Δεν είναι στιγμές να μένουμε θεατές, το Νοσοκομείο και η δημόσια υγεία είναι υπόθεση όλων και όχι μόνο όσων εργάζονται σ’ αυτό. “

Θανάσης Αθανασίου

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος