Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Με αυτό το μήνυμα η οικογένεια του εκλιπόντος Μιχάλη Μηλιανου, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Καλύμνου.

Ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας, ύστερα από νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Καλύμνου εξέπνευσε την Κυριακή 2 Ιουλίου. Η υγεία του γνώρισε περιπέτειες κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας και για αυτό το λόγο αισθανόμαστε την ανάγκη να εξωτερικευσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του συζύγου και πατέρας μας.

Ο ίδιος αισθανόταν αμέριστη ευγνωμοσύνη για την ευγένεια, το σεβασμό, την ετοιμότητα και την ανθρωπιά που επέδεικνυε ανά τα χρόνια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Νοσοκομείου Καλύμνου στα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε. Καθείς και καθεμία εκ του προσωπικού υπηρξαν πάντα με το χαμόγελο, τη δέουσα διακριτικότητα και τον ανθρωπισμό που επιδέχονται τέτοιες καταστάσεις.

Οι αλλεπάλληλες περιπέτειες υγείας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, επισφράγισαν τις φιλίες του με το προσωπικο του Νοσοκομείου, και ως εκ τούτου θα θέλαμε να εκφράσουμε εκ μέρους του, την ιδιαίτερη εκτίμηση του προς όλους όσους μεριμνούν για την υγεία των ασθενών, με αγάπη και σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Ευχαριστούμε την κοινωνία της Καλύμνου που σύσσωμη μας συλληπηθηκε. Πάντα με ανθρωπιά, αγάπη, ανιδιοτέλεια και πίστη στον άνθρωπο, όπως θα ήθελε και όπως πορευόταν μέχρι το τέλος και ο ίδιος.

Για το Μιχάλη Μηλιανό, Ιακωβίνα, Γαλατιανή, Χριστόδουλος

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος