Η οικογένεια Ποθητου Ψαρομπά, για την απώλεια της αείμνηστης Σεμίραμις Ψαρομπά, ευχαριστεί με επιστολή όλους για την συμμετοχή στο πένθος τους.

Βαθύτατα συντετριμμενοι από τον χαμό της αείμνηστης Σεμίραμις Ψαρομπά, απευθύνουν τις ευχαριστίες σε όλο το νησί για την συμπαράσταση στον πόνο τους, για τον χαμό μιας γυναίκας με έντονη την παρουσία σε κάθε πτυχή της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου επί δεκαετίες, που άφησε το στίγμα της στην Κάλυμνο, η οποία την τίμησε εν ζωή και συμμετείχε καθολικά στο πένθος για την απώλεια της.

Ακολουθεί η επιστολή:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η οικογένειά μας, βαθύτατα συντετριμμένη από την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Μητέρας, Σεμίραμις Ψαρομπά, αισθάνεται την ανάγκη και την επιθυμία να εκφράσει από καρδιάς, τις πιο θερμές ευχαριστίες, στους συγγενείς, στους φίλους, στους συνεργάτες, στους συνδημότες καθώς και σε όλους όσους μας τίμησαν με την καθολική παρουσία τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους, κατά την εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε το Σάββατο 28 Μαΐου στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως Καλύμνου.

Η ουσιαστική και συναισθηματικά φορτισμένη παρουσία όλων, ήταν μία μεγάλη παρηγοριά, απέναντι στη βαρύτατη θλίψη που βιώσαμε για τον Άνθρωπό μας, και συγχρόνως το επιστέγασμα – η αναγνώριση μίας ζωής, αφιερωμένης στα κοινά και το καλό του τόπου μας.

Η πολυαγαπημένη μας Μητέρα άφησε παρακαταθήκη, την αγάπη της για τη ζωή, για οικογένειά της, τους συνανθρώπους της και κυρίως το νησί μας, λειτουργώντας μπε απαράμιλλη εργατικότητα και μόνιμη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΘΗΤΟΥ  ΨΑΡΟΜΠΑ