Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στο στάδιο των ερωτήσεων προς τον Δήμαρχο, ο τ. πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Μικές Ρήγας, παρουσίασε στο σώμα φωτογραφικό υλικό και αναφέρθηκε σε καταγγελία, που αφορά Δημοτικό ακίνητο, για το οποίο έχει εκδοθεί σχετική απόφαση από το ΔΣ , σύμφωνα με την οποία η επιχείρηση αυτή δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί.

Ο Μικές Ρήγας αναφέρθηκε σε καταγγελία που δέχθηκε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο (μήνυμα το οποίο εστάλη και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας) που συνοδεύονταν από φωτογραφικό υλικό και έθεσε το ζήτημα στον Δήμαρχο, καθώς με βάση την καταγγελία και τις φωτογραφίες που την συνοδεύουν, η εν λόγω επιχείρηση βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας για να λειτουργήσει.

Ο Δήμαρχος απάντησε στον δ.σ. πως έχουν γίνει “τα δέοντα” γι’ αυτή την υπόθεση από την Δημοτική Αρχή, υπάρχει απόφαση του ΔΣ, καθώς και εξουσιοδότηση του νομικού συμβούλου του Δήμου με απόφαση της οικονομικής επιτροπής, ώστε να προβεί στις προβλεπόμνες ενέργειες, ενώ για το θέμα της καταγγελίας, είπε πως ο Δήμος είναι σε αναμονή δικαστικής απόφασης και δεν μπορεί να προχωρήσει σε μονομερείς αποφάσεις και ενέργειες.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video