Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στην Κω, τόσο στη ΔΕΗ οδό και σε άλλους τομείς, εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την μείωση των δρομολογίων στη γραμμή Κάλυμνος – Μαστιχάρι, την οποία παραθέτουμε όπως δημοσιεύτηκε:

“Εκ μέρους τον καλυμνίων που εργάζονται στην Δεη Ασπ Κω και που είναι μόνιμοι κάτοικοι καλύμνου μετά των οικογενειών αυτών,θα θέλαμε να σας καταθέσουμε την δυσαρέσκεια μας για την μείωση δρομολογίων Καλύμνου με Μαστιχάρι.

Η ενέργεια αυτή επιφέρει την αποκοπή από της οικογένειες μας και το νησί μας,και της προσωπικές μας υποχρεώσεις.Δεν είμαστε οι μόνοι εργαζόμενοι σε αυτήν την κατάσταση καθώς υπάρχουν και στον δεδηε κω, όπως και σε άλλες υπηρεσίες-εταιρείες καλύμνιοι υπό αυτήν την κατάσταση. 

Το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό στην πολιτική-πολιτειακή ηγεσία όπως και σε πολλούς συμπατριώτες μας,και όχι άγνωστο. Αλλά χωρίς μια ουσιαστική λύση. Να θυμίσω ότι επί Κορωνοίου δεν μας ήθελε ούτε η κάλυμνος Αλλά ούτε και η Κώς καθώς θα φέραμε θάνατο σε όποιον μας δεχόταν,και κατά συνέπεια καταλαβαίνετε τι ψυχολογικό πόλεμο αντιμετώπιζε η υπόσταση μας και των οικογενειών μας.

Ζητάμε λοιπόν οι υπεύθυνοι να δουν το θέμα με περισσότερη σοβαρότητα, και να φροντίσουν να δώσουν λύση ουσιαστική στο πρόβλημα. 

Η Κάλυμνος ανήκει και στα δικά μας παιδιά, και δεν θα μας εξαναγκάσουν να τα μεταναστεύσουμε επειδή μας αγνοούν..”