Στην Αστυπάλαια βρέθηκε την προηγούμενη ο Έπαρχος Καλύμνου, Μανώλης Μουσελλής, πραγματοποιώντας επίσκεψη και επαφές με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου αναδείχτηκαν τα θέματα που απασχολούν το νησί της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας  κ. Νίκο Κομηνέα , όπου παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος  κ. Καμπούρης, συζητήθηκε  η εξέλιξη των έργων της Περιφέρειας . Ειδικότερα έγινε αναφορά στο έργο του  Καθαρισμού  ρεμάτων, τη συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου  και την  Αποκατάσταση  του Αθλητικού Κέντρου του νησιού .

Στη συνέχεια ο Έπαρχος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, όπου είχε συνάντηση με την υπεύθυνη ιατρό κ. Γκίκα. Η ιατρός  τον ενημέρωσε για θέματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και του εξέφρασε τις ευχαριστίες της για  την προμήθεια του καινούργιου ασθενοφόρου που διέθεσε η Περιφέρεια  καθώς και για το isobox  που διατέθηκε με σκοπό  να διενεργούνται με ασφάλεια  οι απαραίτητοι  λόγω της πανδημίας έλεγχοι.

Ακολούθως ο Έπαρχος επισκέφθηκε  το λιμενικό  και αστυνομικό φυλάκιο του νησιού, συζήτησε με τα στελέχη τους   και τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να τηρείται η τάξη και να υπάρχει η αίσθηση της  ασφάλειας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

Τέλος ο  Έπαρχος είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την   συνυποψήφια του από την Αστυπάλαια κ. Μαριάκη Καλλιόπη  και να συζητήσει μαζί της για θέματα που αφορούν το νησί.

rpt
rpt
rpt