Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Ένας παλιός γνώριμος της Καλύμνου, ο ναύαρχος ε.α. και τ. αρχηγος ΓΕΕΘΑ αλλά και υπουργός εθνικής άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Στέφανος Κασελάκης, μέλη της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και υποψ. βουλευτές επικρατείας τους κόμματος, συνοδεύομενοι από τον Γιώργο Κασσάρα, μέλος της Ν.Ε. Β. Δωδεκανήσου του κόμματος, επισκέφθηκαν νώρις το απόγευμα τον Δήμαρχο στο Δημοτικό Μέγαρο.

Τόσο ο ναύαρχος όσο και ο Στέφανος Κασελάκης, που αποτελεί “το νέο αίμα” του ΣΥΡΙΖΑ και προέρχεται από τον χώρο της ομογένειας, συζήτησαν με τον Δημήτρη Διακομιχάλη για τα προβλήματα του νησιού και ο Ε. Αποστολάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της υγείας, που ταλανίζουν τα νησιά και ιδιαίτερα μετά το πρόσφατο τραγικό γεγονός με την άτυχη γυναίκα που ξεψύχησε μεταφερόμενη με καρότσα στο Νοσοκομείο της Κω.

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε εγκάρδια την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε κυρίως στον τομέα της νησιωτικότητας, η οποία αποτελεί άρθρο του συντάγματος αλλά δεν τηρείται από την κεντρική πολιτική σκηνή και είναι ανάγκη να τεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής όλων των κομμάτων. Επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξουν κίνητρα στους γιατρούς για να προσελκόνται να υπηρετήσουν στα νοσοκομεία των νησιών, ενώ δεν έμεινε εκτός της συζήτησης το τεράστιο ζήτημα με τους συντελεστές ΦΠΑ.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος