Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Από συμπατριώτη μας στάλθηκε το ακόλουθο μήνυμα, που αναφέρεται σε επιθέσεις σκυλιών σε κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες και σύμφωνα με την καταγγελία σκότωσαν πολλά αιγοπρόβατα και πτηνά σε εκτροφεία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως στάλθηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας, μαζί με τις φωτογραφίες. (Οι φώτο επειδή είναι αρκετά σκληρές, αναρτούνται “αλλοιωμένες”):

Καλησπέρα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα περιστατικό που συνέβη σήμερα 8-07-23 και παρακαλούμε να το δημοσιεύσετε, προκειμένου να γίνει γνωστό στους συμπολίτες μας  που ασχολούνται με την κτηνοτροφία και με την πτηνοτροφία  ώστε να λάβουν τα μέτρα τους προκειμένου να μην πάθουν παροιμία ζημιά.

Συγκεκριμένα, στις 8-07-23  και ώρα 6 το πρωί,  ένας σκύλος μπήκε στην κτηνοτροφική μονάδα του κ. Παντελή Εμμ.Καμπούρη  που βρίσκεται στην περιοχή Βασιλικά- Χώνη ,  επιτέθηκε και έπνιξε συνολικά 10 αιγοπρόβατα.

Ο σκύλος ήταν χρώματος μαύρου με καφέ στην μύτη και έφερε λουρί στο λαιμό του.

Συμφώνα με πληροφορίες , ο συγκεκριμένος  σκύλος έχει διαφύγει μαζί με άλλον ένα από τις κλούβες τις φιλοζωικής οργάνωση του νησιού μας και προ ημερών μπήκαν και έπνιξαν αιγοπρόβατα στην κτηνοτροφική μονάδα του κ. Ιωάννη Ν. Κουκουβά  στην περιοχή Άργος, επίσης στην ίδια περιοχή  επιτεθήκαν και έπνιξαν 40 πτηνά ενός άλλου συμπολίτη μας.

Το θέαμα που αντικρίσαμε σήμερα  ήταν μακάβριο,  επειδή  τα σκυλιά συνεχίζουν να είναι ασύλληπτα με κίνδυνο να προκαλέσουν κι άλλες παρόμοιες ζημιές, γιαυτό παρακαλούμε να το αναδείξετε το θέμα μήπως η Φιλοζωική οργάνωση και οι  αρχές του τόπου μας βρουν λύση για αυτό το σοβαρό θέμα.  

Σας Ευχαριστούμε 

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος