Γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψαν από την αγωνιστική συνάντηση όλων των συλλόγων της Δωδεκανήσου T.K.D. “Islands Worriors” οι αθλητές  και αθλήτριες του  Α. Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ “ΑΤΛΑΣ” Καλύμνου στη Ρόδο, και ετοιμάζονται πλέον πυρετωδώς για το  Διεθνές Πρωτάθλημα στη Σερβία 14-15 Μαΐου.

Ο προπονητής του Συλλόγου Μικές Κουλιανός, με ανάρτησή του εκφράζει την ικανοποίησή του για την συμμετοχή των παιδιών και την στήριξη των γονέων σε όλη αυτή την προσπάθεια, αλλά και τις ευχαριστίες του προς τους διοργανωτές συλλόγους της Ρόδου.

 «Τελείωσε και αυτή η αγωνιστική συνάντηση στο κλειστό γυμναστήριο Βενετόκλειο της Ρόδου. Πολλά συγχαρητήριά αξίζουν σε όλα τα παιδιά μας για την αγωνιστική τους απόδοση καθώς επίσης και ήθος τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας στηρίζουν σε όλες μας τι προσπάθειες καθώς επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές αυτής της συνάντησης, ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ και ΓΑΟ ΡΟΔΟΥ  για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων!! Συνεχίζουμε δυναμικά με το  διεθνές πρωτάθλημα στη Σερβία 14-15 Μαΐου!!»