Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Για τέταρτη χρονιά, ο Σύλλογος Σκαλίων,  σε συνεργασία με το Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου διοργάνωσε Ιατρικές εξετάσεις για τους κατοίκους των χωριών της περιοχής.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο επισκέφθηκε και τα τέσσερα χωριά, Αργυνώντα, Σκάλια, Παλιόνησο & Εμποριό και εξετάστηκαν όλοι οι κάτοικοι που είχαν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης , βοηθώντας έτσι ώστε να είναι καλύτερη η διαβίωση τους, ιδιαίτερα τώρα τον χειμώνα , σε αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές και να μην νιώθουν ότι ζουν αβοήθητοι και ξεχασμένοι από όλους .

Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Φανιο Νίκο, την Διευθύνουσα κ. Ταλια Ευδοκια, την Γιατρο κ. Αλεξάνδρα Κουλουση και τις Νοσηλεύτριες κ. Καρυπίδου Αλεξάνδρα & κ. Χατζηδάκη Καλλιόπη που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου , δείχνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση του Νοσοκομείου προς τους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών του Νησιού.

“Aυτή η δράση είναι πάρα πολύ σημαντική, ίσως η πιο σπουδαία από όλες” αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλας Πελεκάνος, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι γέροντες περιμένουν κάθε χρόνο να τους πάμε τους γιατρούς Μεγάλη όμως και η προθυμία από τον προσωπικό του Νοσοκομείου, να τους εξετάσουν όλους και να μην αφήσουν κανένα εκτός» και καταλήγοντας πρόσθεσε πως «μάλιστα πως σε μία περίπτωση, η ομάδα πήγε μέχρι την μάντρα των βοσκών για να τους εξετάσουν και για όλα αυτά  τους αξίζουν πολλά μπράβο»

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος