Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Στις 08/08/2023 και μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων Αττικής, ο  Λάμα Μάριος, 38 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Λάμα Μάριου σήμερα 11/08/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μάριος έχει ύψος 1.80 μ., έχει βάρος 90 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη βερμούδα, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οδηγούσε όχημα με αριθμό πινακίδας ΖΚΧ 4392, μάρκας NISSAN MICRA και χρώματος κόκκινου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος