Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Με μια μπετονιέρα του ενός κυβικού μέτρου, ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων του Δήμου και συγκεκριμένα των τεχνικών υπηρεσιών, όπως ενημέρωσαν ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, μαζί με τον εκπρόσωπο της εταιρείας από την οποία αγοράστηκε το νέο όχημα.

Μετά την απόκητηση 3 αποριμματοφόρων και ενός σαρώθρου, ο Δήμος προχώρησε στην αγορά ενός ακόμη οχήματος, μιας μπετονιέρας του ενός κυβικού μέτρου της εταιρείας Fiori,χωρητικότητας, που θα αξιοποιηθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες για τα έργα που αναλαμβάνουν με αυτεπιστασία. Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Διακομιχάλης, κατά την παρουσίαση του νέου εργαλείου του Δήμου, το οποίο αποκτήθηκε μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος που εντάχθηκε ο Δήμος, (Φιλόδημος ΙΙ), επεσήμανε πως με τις τελευταίες αγορές σε οχήματα έχει πλήρως ανανεωθεί ο στόλος και τόνισε πως όταν ανέλααν την ηγεσία του Δήμου, τα οχήματα ήταν σε άθλια κατάσταση.

Ακολουθεί το βίντεο με την ενημέρωση από τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τον εκπρόσωπο της εταιρείας που εισάγει τα οχήματα αυτά, “Παντελής Παπαδόπουλος”, που θα έχει και την τεχνική υποστήριξη του μηχανήματος

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος