Το Νοσοκομείο και συγκεκριμένα τον Διοικητή, Νίκο Φανιό, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της παράταξης “Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση”, με επικεφαλής τον Γιάννη Μαστροκούκο και τα μέλη, Μιχάλη Καμπουράκη και Κώστα Μακρινάκη.

Ο Διοικητής, με ευγένεια και διάθεση συνεργασίας και ενημέρωσης για τα θέματα του ιδρύματος, υποδέχτηκε ταν επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης, δίνοντας όλες τα απαραίτητα στοιχεία σε σχέση με το Νοσοκομείο και τις ανάγκες που έχει σε προσωπικό και υποδομές. Ο Γιάννης Μαστροκούκος, ευχαρίστησε τον Διοικητή για την καλή διάθεση και εξέφρασε την στήριξη της παράταξης στη λειτουργία του ιδρύματος, το οποίο αποτελεί μια πολύ σημαντική δομή για την ομαλή πορεία του νησιού.

Είναι μια πολύ σημαντική δράση και πρωοβουλία της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, καθώς το θέματα του Νοσοκομείου πρέπει να απασχολούν την κοινωνία της Καλύμνου αλλά και το τοπικό πολιτικό προσωπικό, αφού μόνη της η διοίκηση, μέσα από πολλές προσπάθειες και αγωνία, παλεύει να στηρίξει την δημόσια υγεία όμως είναι αναγκαία και η συμπόρευση της τοπικής πολιτικής σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video