ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 23/09/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη συνάντηση πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Παράταξής μας, κ. Γιάννης Μαστροκούκος, συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλύμνου.

Ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Κ. κ. Μπούκης Μιχαήλ, ενημέρωσε τον Αρχηγό και τα μέλη της Παράταξης μας, για την τρέχουσα κατάσταση της Υπηρεσίας.

Ο κ. Μαστροκούκος Γιάννης, διαβεβαίωσε τους πάντες ότι, θα συνεχίσει την υλοποίηση, ολοκλήρωση, όλων των ενεργειών που βρίσκονται σε κάποιο βαθμό ωριμότητας.

 Ο κ. Μαστροκούκος έδωσε έμφαση, στην κατασκευή , διαμόρφωση του εξωτερικού προβλήτα, στην επισκευή της σπηλαίωσης  στο κεντρικό μας λιμάνι, στην καθαριότητα του λιμένα από τα βυθισμένα και παροπλισμένα σκάφη, στην απομάκρυνση και την απελευθέρωση του ζωτικού χώρου, από τα παρατημένα μπλόκα, την κυκλοφοριακή μελέτη του λιμένα Καλύμνου, την οργάνωση και συντήρηση των περιφερειακών λιμανιών και μια σειρά θεμάτων που περιμένουν την λύση τους.

Το λιμάνι μας αποτελεί τη πύλη εισόδου εξόδου του νησιού μας, με τεράστιες δυνατότητες συμβολής στην οικονομία της Καλύμνου.