Στις 12 Σεπτεμβρίου, έγιναν τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης Ενηλίκων , “Νίκη Χούλη-Γεωργιάδου”, που θα λειτουργεί στ 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου και αποτελεί μια πρωτοποριακή δράση για τα πνευματικά πράγματα του τόπου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

(βίντεο εγκαινίων Εύη Κουκιαϊνη, από Αιγαίο ΤV)

Ένας χώρος που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα Επιμορφωτικό Κέντρο για τα μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας ( εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές/τριες) αλλά και ως ζωντανό κοινωνικό κύτταρο με κύριο μέλημα τη συνεργατική καλλιέργεια γνώσεων, δεξιοτήτων και σχέσεων στην τοπική και παγκόσμια κοινότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην σύνδεση των Καλυμνίων της Ομογένειας με την Βιβλιοθήκη, μέσα από την συνδιοργάνωση σεμιναρίων, εργαστηρίων και εκδηλώσεων. Καλούνται όλες/όλους τις/τους Καλύμνιες/ους, που ζουν στο νησί, να επικοινωνήσουν με το σχολείο για διευκρινήσεις σχετικά με τους τρόπους συνεργασίας και ενεργής συμμετοχής στη λειτουργία της βιβλιοθήκης. Ιδιαίτερα καλείται ο πνευματικός κόσμος που ζει στο νησί, στην Ελλάδα και εξωτερικό ( συγγραφείς, ποιητές, επιστήμονες, καλλιτέχνες) να μοιραστούν τις γνώσεις και το έργο τους μέσα από εκδηλώσεις που θα διοργανώνονται διαδικτυακά ή εκ του σύνεγγυς μέσω της βιβλιοθήκης. Για επικοινωνία:

Ελένη Πουλλά ( Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου)

Mail: epoulla7@gmail.com

Facebook: Eleni Poulla (https://www.facebook.com/eleni.poulla)

Mobile +306974384543

Γιάννης Θεοφιλίδης ( Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου)

Mail: 2dimkalymn@sch.gr

Facebook: Γιάννης Θεοφιλίδης https://www.facebook.com/profile.php?id=100016350876758

Mobile: +306944602488