Συνέντευξη τύπου έδωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ., Μανώλης Κοπανέζος, ο Γιώργος Μαύρος και ο νέος πια προπονητής, του συλλόγου, Χρήστος Μυριούνης.

(Να προστεθεί πως δεν υπήρξε ενημέρωση του Παλμού της Καλύμνου για αυτή τη συνάντηση που αναρτήθηκε από τη γνωστή αθλητική σελίδα giafkasports.gr)

Ο Γιώργος Μαύρος έκανε μια αναφορά για τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και για την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο σύλλογος τονίζοντας ότι ήταν επιθυμία του ίδιου να γίνει στην ομάδα ένα σοκ και να έρθει μια αλλαγή στην θέση του προπονητή ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή στην κατηγορία. Ούτως η άλλως ο κ. Μαύρος παραμένει προπονητής της ομάδας σε τρία τμήματα και πάντα πιστός φίλος και οπαδός της Ε.Α.ΚΑ.

Στην συνέχεια και αφού ο Γιώργος Μαύρος παρουσίασε ουσιαστικά τον Χρήστο Μυριούνη τονίζοντας πόσο μεγάλο όνομα είναι για το ελληνικό μπάσκετ τον λόγο πήρε ο έμπειρος προπονητής που ένιωσε εντυπωσιασμένος με αυτήν την κίνηση της Ε.Α.ΚΑ τονίζοντας ότι είναι σπάνιο ο προπονητής που φεύγει να υποδέχεται αυτόν που έρχεται δείγμα το ποσό νοικοκυρεμένο σωματείο είναι η Ε.Α.ΚΑ.

Τόνισε ότι απ’ την πλευρά του θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πετύχει ο σύλλογος ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι χρειάζονται κοντά στην Ε.Α.ΚΑ για να μπορέσει να τα καταφέρει.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video