Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Συνέντευξη τύπου έδωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Ε.Α.ΚΑ., Μανώλης Κοπανέζος, ο Γιώργος Μαύρος και ο νέος πια προπονητής, του συλλόγου, Χρήστος Μυριούνης.

(Να προστεθεί πως δεν υπήρξε ενημέρωση του Παλμού της Καλύμνου για αυτή τη συνάντηση που αναρτήθηκε από τη γνωστή αθλητική σελίδα giafkasports.gr)

Ο Γιώργος Μαύρος έκανε μια αναφορά για τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και για την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ο σύλλογος τονίζοντας ότι ήταν επιθυμία του ίδιου να γίνει στην ομάδα ένα σοκ και να έρθει μια αλλαγή στην θέση του προπονητή ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή στην κατηγορία. Ούτως η άλλως ο κ. Μαύρος παραμένει προπονητής της ομάδας σε τρία τμήματα και πάντα πιστός φίλος και οπαδός της Ε.Α.ΚΑ.

Στην συνέχεια και αφού ο Γιώργος Μαύρος παρουσίασε ουσιαστικά τον Χρήστο Μυριούνη τονίζοντας πόσο μεγάλο όνομα είναι για το ελληνικό μπάσκετ τον λόγο πήρε ο έμπειρος προπονητής που ένιωσε εντυπωσιασμένος με αυτήν την κίνηση της Ε.Α.ΚΑ τονίζοντας ότι είναι σπάνιο ο προπονητής που φεύγει να υποδέχεται αυτόν που έρχεται δείγμα το ποσό νοικοκυρεμένο σωματείο είναι η Ε.Α.ΚΑ.

Τόνισε ότι απ’ την πλευρά του θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πετύχει ο σύλλογος ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι χρειάζονται κοντά στην Ε.Α.ΚΑ για να μπορέσει να τα καταφέρει.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος