Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Την “τιμητική” του είχε ο Γιάννης Γαλουζης στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος στον Παλμό της Καλύμνου, μιλώντας για πολλά θέματα αλλά κυρίως στοχεύοντας τον προκάτοχό του, εστιάζοντας στο γεγονός πως δεν βρήκε καμία μελέτη για έργο από την πενταετία του τ. Δημάρχου.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης, μίλησε για τις προσπάθειες στην Παλιόνησο, ώστε να βρεθεί μια προσωρινή λύση με το θέμα του δρόμου προς την παραλία.

Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο:Στη συνέχεια η συζήτηση οδηγήθηκε στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, το οποίο εγκαταλήφθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, την πενταετία Γαλουζή, ενώ είχε υπογράψει εκείνος την σύμβαση πριν χάσει τη Δημαρχία.

Μύλοι στο Κάστρο της Χρυσοχεριάς: Φυσικά ρωτήθηκε για τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και δήλωσε περήφανος που ξεκίνησε αυτό το έργο, το μεγαλύτερο, όπως τόνισε, πολιτιστικό έργο στο νησί και επεσήμανε ότι θα γίνει αγιασμός με παρουσία του Μητροπολίτη.

Ανακαίνιση Αρχοντικού Βουβάλη : Τον Νοέμβριο του 2013, είχε βρει τα χρήματα για το έργο, τόνισε ο Δήμαρχος και ο Γιάννης Γαλουζής στην πενταετία που ήταν στη Δημαρχία “δεν έκανε τίποτα, αντίθετα απειλήθηκαν να χαθούν τα χρήματα, τα οποία τελικά τα εξασφάλισε εκ νέου όταν ανέλαβε και πάλι τον Δήμο”

Καμία μελέτη δεν άφησε ο Γ. Γαλουζής για Δεματοποίηση σκουπιδιών: Έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και είναι έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης, για ένα έργο που το κόστος λειτουργίας υπολογίζεται στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ και είναι στη φάση αναζήτησης του ποσού. Για το χρονικό διάστημα που πέρασε, είπε ότι μόνο για τις μελέτες χρειάστηκαν δύο χρόνια, καθώς δεν βρήκε καμία μελέτη για το έργο αυτό από την Δημαρχία Γαλουζή, γεγονός που το επεσήμανε πολλές φορές και τόνισε πως γενικότερα δεν υπήρξε καμία μελέτη για … κανένα έργο

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος