Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Η Δέσποινα Γουρλά και ο Γιώργος Τσουκαλάς, από Κάλυμνο, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα από τον Γραμματέα της ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, Κώστα Γιαννόπουλο παρουσία μελών, φίλων και συναγωνιστών το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην εκδήλωση μίλησε ο ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του Κόμματος Κώστας Παπαδάκης.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ

Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης (ΜΧ) ε.α. 57 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1986. Αποστρατεύτηκε το 2007. Είναι κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών τίτλων. Εχει ασχοληθεί με τη συγγραφή και έχει εκδώσει βιβλίο με θέμα: «Διατύπωση Πολιτικής για το Ανθρώπινο Δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων». 

Δέσποινα Γουρλά,  λογοθεραπεύτρια, γραμματέας Οργάνωσης Βάσης Καλύμνου της ΚΝΕ.

Θεανώ Κουντούρη,  εμποροϋπάλληλος, μέλος της ΤΕ Νότιου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, μέλος της Ομάδας Γυναικών Ρόδου της ΟΓΕ

Γιώργος Τσουκαλάς, γιατρός στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Θεραπευτηρίου Λέρου, Κ.Υ. Πάτμου, ΠΠΙ Λειψών και Αγαθονησίου.

Κυριακή (Κική) Μακρή, ξενοδοχοϋπάλληλος, γραμματέας της ΤΕ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, επικεφαλής και δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κω.

Καλέτος (Τάκης) Πότσος, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της ΤΕ Νότιου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ρόδου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Νίκος Φραζής, αγρότης, απόφοιτος Τμήματος Αυτοματισμού ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών Ρόδου, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Νότιας Ρόδου.

Πηγή: m.902.gr

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος