Οι Καλύμνιοι από την ομογένεια της Γαλλίας, εδώ και χρόνια συμπαραστέκονται στην Κάλυμνο και ειδικά στην Υπηρεσία Καθαριότητας και συνδράμουν με την δωρεά απαραίτητου εξοπλισμού για τους υπαλλήλους, αυτή τη φορά με είδη ρουχισμού και υπόδησης.

Στο γραφείο του Αντιδημάρχου Παντελή Ζωίδη βρέθηκαν σήμερα οι Παντελής Γλυνάτσης, από τον Σύλλογο Καλυμνίων του PORT SAINT LOUIS DU RHOME της Γαλλίας και ο Γιώργος Δημητράκης του Συλλόγου Νησιωτών Μασαλίας, οι οποίοι παρέδωσαν στολές και υποδήματα, ειδικά για τους εργάτες της Καθαριότητας.

Εδώ και χρόνια οι Καλύμνιοι της Γαλλίας συνδράμουν συνεχώς το νησί και μάλιστα μέχρι σήμερα, εξτός τα διάφορα είδη εξοπλισμού, προσέφεραν και δύο οχήματα στην Κάλυμνο, το ένα πυροσβεστικό και το άλλο για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και η βοήθειά τους απευθύνεται και στα σχολεία, αφού πέρσιδώρισαν 25 υπολογιστές για τους μαθητές.

Ακολουθεί το βίντεο από το ρεπορτάζ του Νικόλα Μακαρούνα για τον “Παλμό της Καλύμνου” και για τα όσα δήλωσαν στο φακό οι παριστάμενεοι:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video