Οι τελευταίες μέρες είναι ήξεις αφίξεις οι υποσχέσεις,  οι τελευταίες μέρες  προς τις εκλογές πλέουν ανάμεσα σε αλήθειες ψέματα και σε μία φαντασίωση για την εξουσία από  αυτούς που χρόνια τώρα καλπάζουν ως Δον Κιχώτες πάνω σε ένα  κουτσό γάδαρο, την ταλαίπωρη Κάλυμνο.

Ξέρουμε τα πάντα πλέον, ότι κι αν λένε σε δημόσιες ομιλίες η στα ΜΜΕ, ότι κι αν κάνουν με εντυπωσιακά βιντεάκια και τικ Τοκ,  καταλαβαίνουμε  ποια πως είναι κόλπα εντυπωσιασμού και ξεγελάσματος. (Σκέρτσα κατά την τοπική μας διάλεκτο.)  

Λανσάρουν καινούργια συσκευασία η οποία έχει επάνω το υποτιθέμενο άφθαρτο, το καινούργιο το δημιουργικό, και αναρωτιέται κανείς  γιατί τόσα χρόνια δεν κατάφεραν  από την θέση που βρισκόταν με τις ομάδες τους ή σαν μέρος μιας ομάδας  (Μαστροκούκος, Γαλουζής, Διακομιχάλης) να δώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Να βρουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου χωρίς  αντιπαραθέσεις,  και όλα αυτά  με  βάση τα λεγόμενα τους και όλες αυτές τις κόντρες  που βιώνουμε καθημερινά,  μάλιστα σε βαθμό απαράδεκτο και δυσφημιστικό για το νησί, και είναι άξιο απορίας πως με το εχθρικό και το αγενές τους ΕΓΩ  θα κάνουν καλό για τον τόπο μας και τον συντοπίτη μας.  

Λοιπόν είμαστε ενήμεροι ως Δημότες, δεν υπάρχουν άλλες  δικαιολογίες,  δίνουμε μια ευκαιρία και στους τρείς, μια ευκαιρία να βρουν τον χρόνο να λύσουν πρώτα απ’ όλα τα δικά τους τα «σπέσιαλ» προβλήματα και έπειτα  να ασχοληθούν με καθαρό και φωτισμένο μυαλό με τα κοινά προβλήματα του τόπου.

Ξέρουμε τα πάντα πια !!

Δίνουμε ένα τέλος γιατί πλέον είμαστε ενημερωμένοι ως Δημότες !!

Δική μας η επιλογή να αλλάξουμε!!

Δική μας η επιλογή να έχουμε για Δήμαρχο τον Γιώργο Μαύρο !!