Ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο θρυλικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, νοσεί από κορονοϊό και δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

H ομάδα του Καλυμνιακού την οποία υπηρέτησε ως προπονητής ο Παναγιώτης Κελεσίδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Όλα τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον μεγάλο Παναγιώτη Κελεσίδη και σύντομα να επιστρέψει στην καθημερινότητα. Ένας γίγαντας σαν τον Κελεσίδη μπορεί να κερδίσει και αυτήν την μάχη και να επιστρέψει πιο δυνατός”.

 Εξ όσων έχουν γίνει γνωστά, ο Κελεσίδης είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας, δήλωσε ότι ο Κελεσίδης εισήχθη χθες στο Τζάνειο με αναπνευστικά προβλήματα και αργότερα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Στην επικοινωνία που είχα μαζί του χθες, μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο γίνεται για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, αργότερα μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πως οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Γλύκας.

Ο Κελεσίδης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και γίνεται αγώνας να βρεθεί για εκείνον κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας άλλου νοσοκομείου.

giafkasports.gr