Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Είναι πλέον εμφανές πως 4 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, η πολιτική κόντρα έχει αρχίσει να φουντώνει, με τις αντιπολιτεύσεις να “σφυροκοπούν” τη Δημοτική Αρχή, που με τη σειρά της δείχνει έτοιμη να συγκρουστεί και γενικώς να είναι διάχυτη η “οσμή μπαρουτιού” στο πολιτικό σκηνικό, ενώ όλα δείχνουν πως οι επερχόμενες εκλογές θα θυμίζουν εκείνες μερικών δεκαετιών πίσω.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς ο Δήμαρχος απευθύνθηκε στις απούσες αντιπολιτεύσεις, που συστηματικά, όπως τόνισε, απουσιάζουν για να μην μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει καμία απόφαση, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο Δήμος.

Για άλλη μια φορά δεν συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω μη απαρτίας, αφού οι παρατάξεις Μαστροκούκου, Γαλουζή και Χούλλη και δύο σύμβουλοι, με ανακοίνωση τους απείχαν, διαμαρτυρόμενοι αυτή τη φορά για την “ανάρμοστη συμπεριφορά του Προέδρου του Δ.Σ.”, όπως ανακοίνωσαν με επιστολή τούς.

Ο Δήμαρχος είπε ότι “είναι γνωστό το παιχνίδι τους” και θέλουν να σαμποτάρουν τη λειτουργία του Δήμου καθώς οδεύουμε προς τις εκλογές. Είπε πως θα συγκαλεί καθημερινά συνεδρίαση του οργάνου και παρουσίασε την κατάσταση με την αδυναμία λήψεως αποφάσεων, αφού όπως είπε δεν μπορούν να γίνουν τρέχουσες διαδικασίες πληρωμών και μπλοκάρονται έργα.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο Δήμαρχος, δεν αποδέχτηκαν τα όσα καταλογίζουν οι αντιπολιτεύσεις, δεν υπήρξε καμία διάθεση αυτοκριτικής, σε σχέση με την λειτουργία του οργάνου και ιδιαίτερα αυτή του Προέδρου του ΔΣ, που επανειλημμένα έχει προκαλέσει την οργή πολλών δημοτικών συμβούλων.

Την επιλογή τους να ασκούν αντιπολίτευση από τα έδρανα του ΔΣ, τόνισαν οι δύο σύμβουλοι της ήσσονος αντιπολίτευσης, Νικήτας Ασωνίτης και Μελίνα Κατερη, όμως άσκησαν σκληρή κριτική στον Πρόεδρο Νικόλα Γαβαλά για την λειτουργία του στις συνεδριάσεις, ο οποίος πολλές φορές ξεφεύγει ακόμα και τα όρια του κανονισμού, όπως επεσήμανε η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης που του καταλόγισε αλαζονική και απρεπη συμπεριφορά.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος