Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, σε συνέντευξη “εφ’ όλης της ύλης” στην εφημερίδα “Δημοκρατική” της Ρόδου, που δημοσιεύει σήμερα.

Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης “πολυνησιωτικής” Περιφέρειας, μιλησε για μια πολύ μεγάλη επιτυχία τονίζοντας πως “ξεπεράσαμε τις 2.300.000 αφίξεις στα πέντε διεθνή αεροδρόμια της Περιφέρειάς μας” και επεσήμανε με βεβαιότητα και αισιοδοξία πως “το καλύτερο νέο είναι ότι έχουμε συνέχεια. Παντού έχουμε συνέχεια! Η σεζόν δεν έχει τελειώσει”.

Την φετινή επιτυχία ο Γ. Χατζημάρκος αποδίδει επίσης στην συνεργασία όλων των φορέων, τονίζοντας πως όλο αυτό αποτελεί “δείγμα ωριμότητας, σοβαρότητας και αξιοπιστίας ενός προορισμού”.

Αναφερόμενος στο όλο εγχείρημα, που το θεωρεί τεράστια επιτυχία, χαρακτηριστικά λέει πως “ξεπεράσαμε σήμερα κάτι που έμοιαζε όνειρο όταν σχεδιάζαμε την φετινή περίοδο”, δίνει την δική του ερμηνεία για τα αποτελέσματα αυτά:

Όχι, δεν ήρθαν τυχαία τα καλά αποτελέσματα. Σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και απρόβλεπτο τοπίο, εμείς συνεχίζουμε να κερδίζουμε πτήσεις, επισκέπτες, εισόδημα. Όσο περισσότερο μπορούμε και για όσο μεγαλύτερο διάστημα οι συνθήκες μας το επιτρέψουν. Γιατί η απόφαση να πετύχουμε τον στόχο μας, είναι στάση ζωής όλων. Εργαζομένων, επαγγελματιών, επιχειρηματιών, φορέων, κοινωνικών εταίρων, πολιτικών”.

Στον σύνδεσμο ολόκληρη η συνέντευξη του Περιφερειάρχη:

Click on the button to load the content from www.dimokratiki.gr.

Load content