Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του “Π.τ.Κ.” με τον βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά, μας ενημέρωσε πως μετά από επαφές με την ηγεσία του Υπουργείου Πριστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, αλλά και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, ικανοποιήθηκε το αίτημά του για ενίσχυση της αστυνομίας στα Δωδεκάνησα με 22 νέες θέσεις αστυφυλάκων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γ. Παππά:

“Έπειτα από αίτημα που είχα εκφράσει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, στο σημερινό συμβούλιο συμπληρωματικών μεταθέσεων άνοιξαν 22 θέσεις αστυφυλάκων, για τα Δωδεκάνησα.

Ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς των νησιωτών, μέσω της κάλυψης κενών που υπήρχαν στις αστυνομικές δυνάμεις των νησιών. Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, που αφουγκράστηκε τα ζητήματα και τις ανάγκες που έχουν προκύψει και προχώρησε σε κάλυψη των θέσεων”.

Τέλος, ο Γ. Παππάς, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστείες στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς ανταποκρίθηκαν στα ζητήματα και στις ανάγκες που έχουν προκύψει και προχώρησαν σε κάλυψη των θέσεων.