Έπειτα από επικοινωνία και κοινή συνεννόηση του Βουλευτή Δωδεκανήσου  Ιωάννη Παππά με τους Υπουργούς Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα αθλητικά σωματεία την περίοδο της πανδημίας αλλά και την ανάγκη κάλυψης σημαντικών εξόδων τους, οι υπουργοί προχώρησαν στη παράταση της τροπολογίας που είχε καταθέσει πέρυσι ο κ. Παππάς με συνυπογράφοντες βουλευτές άλλων νομών, για την επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων από τους ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα στη διάταξη για την παράταση προβλέπεται ότι: «η δυνατότητα παροχής από δήμο, χρηματικών επιχορηγήσεων, σε αθλητικά σωματεία, για την προαγωγή του οικείου αθλήματος, καθώς και για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων, που εδρεύουν στην περιοχή του και συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα ολυμπιακών αθλημάτων , παρατείνεται από τη λήξη της έως την 30η. 6. 2022».

Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους υπουργούς για την συνεργασία τους και την αρωγή τους στις ανάγκες των αθλητικών σωματείων του νομού μας.