Μια σημαντική ημέρα για χιλιάδες νέους και νέες, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη τη νεολαία της Δωδεκανήσου, που έδωσε τον μεγάλο αλλά και όμορφο αγώνα, για μια θέση στο μέλλον.

Ακολουθεί το μήνυμα του Δωδεκανήσιου βουλυτή:

“Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους νέους φοιτητές συγχαρητήρια, με καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη νέα- ακαδημαϊκή́ ζωή.

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας καινούριας πορείας στη ζωή σας, αφού το Πανεπιστήμιο σας δίνει τα κατάλληλα μαθησιακά εφόδια και την απαραίτητη παιδεία, για να ανταπεξέλθετε αργότερα στην αγορά εργασίας και την καθημερινότητα.

Για όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν και να εισέλθουν στην σχολή προτίμησής τους, σας προτρέπω να μην το βάλετε κάτω στη ζωή σας, να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά για τους στόχους σας και να χτίσετε όπως εσείς θέλετε το μέλλον σας.

Η ζωή είναι μπροστά σας.”