Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Η παράταξη “Η Κάλυμνος ΑλλάΖει”, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαύρο, προχωρά προς τις εκλογές του Οκτωβρίου, έχοντας υποβάλει τον συνδυασμό, με 20 γυναίκες και 29 άνδρες, “συνταξιδιώτες στην αλλαγή”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

“Ήρθε η σειρά μας σαν παράταξη, μετά την οριστική υποβολή των συνδυασμών, να ενημερώσουμε τους πολίτες της Καλύμνου πως ο συνδυασμός μας θα συμμετέχει κανονικότατα στην εκλογική διαδικασία της 8 Οκτωβρίου 2023.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από 49 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους (20 Κυρίες, 29 Κύριοι), ονόματα των οποίων έχετε ήδη δει και θα δείτε τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης στον μήνα που διανύουμε.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και την πρόθεση να στηρίξουν την παράταξη. Η δύναμη μας όμως δεν είναι μόνο τα 49 αυτά άτομα. Δύναμη μας είναι ο καλυμνιακός λαός που ελπίζει στην αλλαγή και την πρόοδο του τόπου και που θέλει να πάμε ΜΑΖΙ την Κάλυμνο στην νέα της εποχή, και για αυτούς έχουμε υποβάλει εαυτούς σε αυτήν την εκλογική διαδικασία.

Με το πολιτικό θερμόμετρο να έχει ήδη ανεβεί στα ύψη, δηλώνουμε υπεύθυνα πως και σε αυτές τις εκλογές, θα απέχουμε ξεκάθαρα από μικροπολιτικά παιχνίδια και ίντριγκες. Αγωνιζόμαστε με ιδέες, όρεξη και προτάσεις για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ το νησί μας. Και σε αυτές θα μείνουμε. Οι ίντριγκες και ο “πόλεμος των παρατάξεων”, έχουν κάνει τρομερό κακό στο νησί μας και πρέπει αυτό κάπου να σταματήσει.

Καλούμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του νησιού, να συμμετέχουν στην προσπάθεια μας αυτή. Τόσο ο επικεφαλής όσο και οι υποψήφιοι, είμαστε εδώ για να ακούσουμε οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει τον τόπο μας . Ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης, χωρίς παρωπίδες, με ανοιχτό μυαλό και με στόχο την ανάπτυξη. Όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες. Και αυτό είναι το μόνο μας κριτήριο για συνεργασία.”

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Από το γραφείο Τύπου

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος