Με αυτό τον τίτλο δόθηκε στην δημοσιότητα το ακόλουθο δελτίο τύπου από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Γιάννη Μαστροκούκο, το οποίο ακολουθεί στη συνέχεια.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ              ΚΑΛΥΜΝΟΣ 11/02/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Διαταραχές πολιτικού άγχους με απρόσμενες επιθέσεις προς πολίτες»

Επιθέσεις δέχονται πολίτες της Καλύμνου από τον Δήμαρχο, επειδή τολμούν να εκφράσουν την άποψή τους.

Δέχθηκε επίθεση η αντιπρόεδρος της Παγκαλυμνιακής  Ομοσπονδίας Η.Π.Α και Πρόεδρος του Συλλόγου Καλυμνίων Νέας Υόρκης κ. Κουλλιά, επειδή διαμαρτυρήθηκε, για την απίστευτη ταλαιπωρία των αποδήμων.  Ακολούθησε  επίθεση προς τον δασοφύλακα  της Καλύμνου, κ. Καμπουράκη Μ. επειδή έκανε απλά την δουλειά του.

Κ. δήμαρχε, στο διάγγελμα σας κατά του υπαλλήλου κ Καμπουράκη, μιλάτε για δεοντολογία, ψεύτικα στοιχεία, υπηρεσιακά έγγραφα και ότι ο εν λόγω δρόμος σύντομα θα ξανακινήσει.

Σας εγκαλούμε στην τάξη:

Αντιδεοντολογική είναι η πράξη σας κ. δήμαρχε, να φέρετε σε αντιπαράθεση έναν υπάλληλο με τους προϊσταμένους του, χρησιμοποιώντας την ισχύ που έχει ο θεσμός ενός δημάρχου.

Αντιδεοντολογική  κ. δήμαρχε είναι η πράξη σας, να διαβάζετε δημοσίως, επιλεκτικά από ένα δισέλιδο κείμενο μόνο δύο προτάσεις και να τις σχολιάζετε κατά το δοκούν. Αν τολμάτε κοινοποιείστε ολόκληρο το έγγραφο!

Ψέματα κ. δήμαρχε, λέει αυτός που ξεκίνησε το έργο ,χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες με κίνδυνο να το τινάξει στον αέρα.

Ψέματα κ δήμαρχε, λέει αυτός που ακόμα και σήμερα δεν έχει ακριβή χάραξη του δρόμου και βαδίζει όπως « Η Αλίκη στην Χώρα των θαυμάτων»

Ψέματα κ. δήμαρχε, λέει αυτός που ενώ το έργο είναι σταματημένο, δεν αναφέρει τους πραγματικούς λόγους.

Αλήθεια,  ποια αποτύπωση δόθηκε στην αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου προς έγκριση του δρόμου; Βγείτε και πείτε επιτέλους την αλήθεια !

Κ δήμαρχε, έως τώρα δεν υπάρχει πρωτόκολλο εγκατάστασης του έργου. Αυτό απλά σημαίνει ότι μετά από 2,5 χρόνια  θητείας δεν φτιάξατε  ακόμα  τον φάκελο του έργου.

Δεν είναι τυχαίο ότι επί δημαρχιών κ, Διακομιχάλη δεν προχωρά τίποτα. Όλα γίνονται πρόχειρα και ανεύθυνα. Πρόχειρα και ανεύθυνα ξεκίνησε το έργο της αποχέτευσης τουριστικών περιοχών και έμεινε στην μέση.

Πρόχειρα και ανεύθυνα ξεκίνησε η κατασκευή μαρίνας στο λιμάνι μας και έμεινε στην μέση. Και ο κατάλογος δεν έχει σταματημό.

Κ. δήμαρχε, η διάνοιξη του δρόμου από Γέφυρα προς Αγ. Σάββα, μπορεί να είναι μικρό έργο ,έχει όμως μεγάλη σημασία για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της Πόλης.

  • Σας καλούμε να αντιμετωπίσετε το έργο με την δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
  • Να εισάγετε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ενημέρωση όλων των Δημοτικών Συμβούλων.

Για την Παράταξη

Μαστροκούκος Γιάννης