Στην εκπομπή του Τέρη Χατζηϊωάννου, “Μαζί στις 3”, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, σχολίαε, όπως ήταν φυσικό, το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη και τα μεγάλα θέματα που τίθενται από αυτό το γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε 57 νέους ανθρώπους και συντάραξε την ελληνική κοινωνία, με τις κινητοπιήσεις σε όλη τη χώρα να μην έχουν προηγούμενο, καθώς οι κοινωνίες ζητάνε δικαίωση των νεκρών και απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα.

Ο υποψήφιος βουλευτής και τ. Γ. Γ. Αιγαίου, που γνωρίζει τα θέματα της ασφάλειας των συγκοινωνιών, τόνισε το γεγονός πως οι ευθύνες της κυβέρνησης για το ατύχημα είναι καθοριστικές, υπήρξε αδιαφορία, αδράνεια και απουσία παρεμβάσεων για ολοκλήρωση του συστήματος τηλε-διοίκησης, που αποδείχτηκε πως θα απέτρεπε την τραγωδία. Με επιχειρήματα ο Γ. Κασσάρας τόνισε πως είναι παραπλανητικό να καταλογίζονται ευθύνες συνολικά, όταν υπάρχει μια κυβέρνηση που έχει τα ηνία της χώρας σχεδόν 4 χρόνια, ενώ αναφορά έκανε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θαλάσσιες αλλά και οι αεροπορικές συγκοινωνίες.

Αυτό που επεσήμανε ο υποψήφιος βουελυτής, είναι το γεγονός πως υπάρχει γενικότερο θέμα όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών, τόσο στις συγκοινωνίες όσο στους εργασιακούς χώρους και στα θέματα υγείας με τις τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και γενικά σε προσωπικό στα νησιωτικά νοσοκομεία, ένα θέμα για το οποίο ο Γιώργος Κα

Στα βίντεο, τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Κασσάρας στην συνέντευξη με τον Τέρη Χατζηϊωάννου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video