Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ρόδου και στην εκπομπή της Χριστίνας Μέγα έκανε ο Γιώργος Κασσάρας, πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου και Γ.Γ. Αιγαίου αλλά και αρμόδιος για θέματα υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., για τα προβλήματα των Νοσοκομείων των νησιών.

Ο τ. βουλευτής, γνωρίζοντας καλά τα θέματα υγείας και από την θητεία του ως υποδιοικητής στη 2η ΥΠΕ, τόνισε πως χρειάζονται πολιτικές που θα στηρίξουν τη δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία των νησιών. Έδωσε έμφαση στις ελλείψεις που συνεχίζουν να υπάρχουν στις δομές υγείας στην περιοχή και επεσήμανε πως επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν γίνει προσπάθειες να στηριχθούν τα νοσοκομεία και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην Κω και τη Λέρο, ενώ υπογράμμισε πως στην Κάλυμνο γίνονται προσπάθειες από το νέο Διοικητή για τις ελλείψεις σε γιατρούς, με το Υπουργείο όμως να μην ανταποκρίνεται. Επεσήμανε ακόμα την παρουσία του Περιφερειάρχη στη Λέρο, ο οποίος για προόδους που έγιναν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο του νησιού, τα παρουσίασε ως επιτεύγματα της τελευταίας περιόδου, όπως καυτηρίασε και η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ του νησιού.

Η επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επισημαίνει ο πρώην βουλευτής, καθώς και των στελεχών της, ξεπερνούν κάθε όριο την ίδια στιγμή που τα περισσότερα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου παραμένουν υποστελεχωμένα και δίχως διοικήσεις.

Στην υγεία χρειάζεται αλλαγή θεσμικού πλαισίου για τη στελέχωση των νοσοκομείων μας.

Αυτό απαιτεί αλλαγή πολιτικής, που μόνο με αλλαγή κυβέρνησης που να πιστεύει στο ΕΣΥ, μπορεί να επιτευχθεί.

Ακολουθεί το ηχητικό αρχείο με την παρέμβαση του Γ. Κασσάρα

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video