Η επόμενη μέρα της εσωκομματικής διαδικασίας στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., βρίσκει το κόμμα της αντιπολίτευσης σε μια νέα πραγματικότητα, με τα 172.000 μέλη που συμμετείχαν να αναδεικνύουν την ανάγκη ενός νέου κόμματος της αριστεράς, ανοικτού στην κοινωνία, πολυσυλλεκτικό, κυβερνητικό και κυρίως θα ακούει τα μέλη του, όπως ήταν ο στόχος του Αλέξη Τσίπρα αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές.

Αυτά τόνισε μεταξύ των άλλων ο τ. Γενικός Γραμματέας Αιγαίου, Γιώργος Κασσάρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εύη Κουκιαϊνη, ενώ προηγουμένως η Νίκη Ρεϊση, ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής των χθεσινών εκλογών. μίλησε για μια πρωτοφανή δημοκρατική διαδικασία, που κύλησε ομαλά, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, τονίζοντας πως ψήφισαν 114 μέλη συνολικά και από αυτά τα 90 περίπου είναι νέες εγγραφές στο κόμμα, εκφράζοντας την ικανοποίηση για την χθεσινή διαδικασία στο σύνολό της.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ο Γιώργος Κασσάρας,υποψήφιος και για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, μαζί με την Αγγελική Τρικοίλη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή του κόσμου, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., τόσο κεντρικά όσο και τοπικά, θα αναδεικνύει όλα τα μεγάλα ζητήματα και προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, κάνοντας ειδική αναφορά για την ακρίβεια που μαστίζει τον τόπο, με ειδική αναφορά στα θέματα της υγείας, με το Νοσοκομείο του νησιού να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα με τις ελλείψεις των γιατρών, κυρίως των καρδιολόγων, όπως ανέδειξαν στην ανακοίνωσή τους οι δύο γιατροί της Καλύμνου πρόσφατα.

Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, που υπογράμμισε πως “καταργήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ”, που πρέπει να ισχύσουν στα νησιά και να μην περιμένει η κυβέρνηση το μακρινό 2025, καθώς η οικονομία δεν αντέχει άλλο, προσθέτοντας παράλληλα πως η οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, όμως οι εργαζόμενοι στον τομέα αυτό, αντιμετωπίζουν μια σκληρή νεοφιλελέυθερη πολιτική, με οικτρούς μισθούς και “εισαγώμενους” υπαλλήλους των λίγων ευρώ.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video