Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Γ. Κασσάρας: “Θα είμαι παρών ως υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το Ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στις επερχόμενες εκλογές, ενάντια σε μια κυβερνητική πολιτική που μοναδικό στόχο έχει την αύξηση των κερδών των “ολίγων” και καθημερινά εξαθλιώνει το σύνολο της κοινωνίας”

Εστιάζοντας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έλληνες, κυρίως με την ακρίβεια που μαστίζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, ο πρώην Γ. Γραμματέας Αιγαίου Γιώργος Κασσάρας, μιλά στην Εύη Κουκιαϊνη από την συχνότητα του ΑΙΓΑΙΟ TV και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως έχει “εξαφανίσει” τη μεσαία τάξη, στην οποία στηρίχθηκε στις εκλογές του 2019, ενώ εξαθλίωσε τα πιο χαμηλά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενισχύει την αισχροκέρδια, τονίζει ο Γ, Κασσάρας, εξαθλιώνοντας τους πολίτες, ενώ υπογραμμίζει τον δύσκολο χειμώνα με την “ενεργειακή κρίση”, που επιφυλάσσει έναν δύσκολο χειμώνα, δίνοντας τα δήθεν επιδόματα που ουσιαστικά είναι χρήματα που επιστρέφουν στους παρόχους. Παράλληλα τόνισε την κατάσταση στην υγεία, τονίζοντας πως το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη επάρκειας προσωπικού και, ανεξάρτητα με τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, η πολιτική του Υπουργείου Υγείας είναι αυτή που βάζει εμόδια στην επάνδρωση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και ιδιαίτερα των νησιωτικών περιοχών, όπως και η αναφορά του στο μεταφορικό ισοδύναμο, που η σημερινή κυβέρνηση το απαξίωσε και αποτελούσε μια πολιτική στήριξης της νησιωτικότητας, που εφάρμοσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τ. βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Β. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., αναφέρθηκε στις επόμενες εκλογές και προέβλεψε πως θα γίνουν την άνοιξη, τονίζοντας οως ο ίδιος δηλώνει παρών και θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, στέλνοντας ένα μήνυμα συμμετοχής των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας, μέσα σε ένα κυκεώνα παραπληροφόρησης και συσκότισης της πραγματικότητας από τα μεγάλα τηλεοπτικά μέσα.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος