Λίγη ώρα μετά την άφιξη του στην Κάλυμνο, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, μίλησε στο φακό του Παλμού της Καλύμνου και εξέφρασε κυρίως την αγωνία του για το μέλλον του νησιού και την ανάγκη συνεργασίας και σύμπνοιας όλων, ώστε να εξαλειφθούν τα προβλήματα που βασανίζουν για χρόνια το νησί.

Ο Γιάννης Παππάς, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για τις δραματικές εξελίξεις με την ΑΝΕΚ και ήταν απόλυτος, τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η αναζήτηση λύσεων και νέων προοπτικών για την εταιρεία, ώστε να μείνει ζωντανή καθώς αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας για το νησί και τα υπόλοιπα νησιά της περιοχής. Εξέφρασε την αγωνία του και επεσήμανε πως υπήρξαν καθυστερήσεις σε σχεδιασμούς, αναφέρθηκε σε σημαντικές ευθύνες των στελεχών της ΑΝΕΚ και πρόσθεσε ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις για το μέλλον της εταιρείας, ενώ ο ίδιος έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για το θέμα.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, εξέφρασε την αγωνία του για το νησί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κάνοντας αναφορά στα χρόνια προβλήματα, λειτουργία ΧΑΔΑ, το νερό, αλλά και τόσα άλλα και τόνισε πως χρειάζονται στελέχη που να λειτουργούν με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι τα προσωπικά οφέλη. Ο ίδιος δηλώνει συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια, όπως κάνει πάντα και πρόσθεσε πως θα έχει επαφές με φορείς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, για να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφονται τα όσα ανέφερε ο βουλευτής στο φακό του Παλμού της Καλύμνου

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video