Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Η Κάλυμνος έχει μετά από πολλές δεκαετίες μοναδική ευκαιρία να έχει τον δικό της βουλευτή!

Επαφίεται μόνο στις Καλυμνιές και στους Καλύμνιους εαν θέλουν πραγματικά έναν δικό τους ανθρώπο στη βουλή για να σταματήσουν να ζητιανεύουν ότι ψίχουλα περισσεύουν απο τα μεγάλα και γειτονικά νησιά.

Η Κάλυμνος είναι το μόνο νησί που έμεινε πίσω απο όλα τα άλλα της Δωδεκανήσου σε όλους τους τομείς, και ενώ είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους πόσο αδιαφορία και απαξίωση εισπράττουν απ’ αυτούς τούς ίδιους που εκλέγουν δεκαετίες ολόκληρες , τους ξαναψηφίζουν ακολουθώντας τα κομματικά στερεότυπα ξεχνώντας όλα τα δεινά που πέρασαν και περνούν μέσα σε λίγες μέρες υποσχέσεων κατα την προεκλογική περίοδο. Έπειτα ξανά γκρίνια, εγκατάλειψη, απαξίωση και πάλι απ’ την αρχή.

Αν αγαπάς πραγματικά τον τόπο σου την Κάλυμνο ιδού η ευκαιρία να το αποδείξεις. Έχεις στα χέρια σου την πρώτη θέση, αγνόησε τους ανθρώπους που σε θυμούνται κάθε 4 χρόνια, μην το δεις κομματικά και σκέψου μία φορά πατριωτικά για το συμφέρον του τόπου σου. Σταμάτα να κλαις τη μοίρα σου και πάρε την τύχη στα χέρια σου με έναν άνθρωπο που θα είναι 365 μέρες δίπλα σου.

Η Ελληνική Λύση σου δίνει αυτή την στιγμή την ευκαιρία να έχεις τον δικό σου βουλευτή μέσα στο σπίτι σου, απομένει μόνο λίγο, μερικές ψήφοι στα Δωδεκάνησα και μία μονάδα ακόμη πανελλαδικά για να πάρει η Ελληνική Λύση την έδρα που τής αξίζει στα Δωδεκάνησα.

Τώρα ξέρεις τι θα κάνεις.

Το λάθος δε συγχωρείται μετά τις εκλογές.

Ψηφίζεις Ελληνική Λύση το μόνο πατριωτικό κόμμα στο κοινοβούλιο.

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για όποια απορία έχεις στο τηλέφωνο
698182 0703

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος