Απρόσμενα μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Καλύμνου του Λυκείου Ελληνίδων που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στον ισόγειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, γεγονός που αποδεικνύει την απήχηση στην τοπική κοινωνία του σωματείου.

Ο Μητροπολίτης κ.κ. Παϊσιος ευλόγησε την νέα χρονιά και την πίτα του πολιτιστικού σωματείου, που είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο στο νησί, παρουσία του Δημάρχου, του Επάρχου, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων και πλήθους καλεσμένων, τους οποίους υποδέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛΕΚ, με τον χαιρετισμό της Προέδρου του, της Καλλιόπης Κασσάρα και φυσικά δεν έλειψε το κέρασμα, που ήταν πίτα και κρασί ανάμα.

Όλοι απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά με παραδοσιακή μουσική από τους δεξιοτέχνες στα μουσικά όργανα και φυσικά πολλούς χορούς από τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του ΛΕΚ, μαγεύοντας τους τυχερούς που παραβρέθηκαν στην ιστορική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, με τις μοναδικές ικανότητες τους, αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας των χοροδιδασκάλων .

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video