Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

 Στα 75 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Χούλλης, συνταξιούχος προϊστάμενος επί πολλά έτη των Τεχνικών  Υπηρεσιών του Δήμου Καλυμνίων, πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Ο Σπύρος Χούλλης, υπηρέτησε για πολλά χρόνια τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και ιδιαίτερα από τη θέση του προϊσταμένου και έδειξε επαγγελματική συνέπεια και άρτια επιστημονική κατάρτιση.

Ένας μυλίχιος άνθρωπος, με ιδιαίτερη ευγένεια και ξεχωριστό ήθος, πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ανάμεσα στους συναδέλφους του, καθώς ακόμα και μετά την συνταξιοδότησή του διατηρούσε άριστες σχέσεις μαζί τους, ενώ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα μαθηματικά και πάντα έδειχνε ιδιαίτερο ζήλο να βοηθήσει τους νέους του νησιού στην προσπάθειά τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις, μεταλαμπαδεύοντάς τους τις γνώσεις του.

Η κηδεία του αείμνηστου Σπύρου Χούλλη, θα γίνει αύριο Σάββατο 18 Μαρτίου στις 15:00, στο Ι. Ναό του Αγίου Αθανασίου και ο Παλμός της Καλύμνου εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος