Ο όμιλος αντισφαίρισης Καλύμνου προκηρύσσει το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά Κλωνάρεια 2021 εις μνήμη του Σακελλάρη Κλωνάρη ,που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 για τις παρακάτω κατηγορίες αγώνων:

1.Μονά ανδρών

2.Mονά γυναικών

3.Διπλά ανδρών

4.Διπλά γυναικών

5.Mixed Doubles

• Οι ημιτελικοί της κατηγορίας Mixed Doubles θα γίνουν Τρίτη 12 Οκτωβρίου 21:00 και ο τελικός της ίδιας κατηγορίας θα γίνει Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 21:00

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για όλους τους αγώνες , δύο νικηφόρα σε των 6 games , σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 super tie break των 10 πόντων.

Σε περίπτωση ισοπαλίας 5-5 διεξάγεται tie break 7 πόντων.

HANDICAP

Στα μονά ανδρών και γυναικών ισχύουν τα κάτωθι:

1. Δημιουργούνται τέσσερις παικτικές κατηγορίες , από 15 εως 35 , από 35 εως 45 , από 45 έως 60 και από 60 και άνω.

2. Όσοι παίκτες είναι από 35 εως 45 και πάνω και παίζουν με παίκτες που είναι κάτω από 35 δικαιούνται Handicap +1 games.

3. Όσοι παίκτες είναι από 45 έως 60 και παίζουν α) με παίκτες 35 εως 45 έχουν πλεονέκτημα +1 games β) με παίκτες 35 και κάτω +2 games.

4. Όσοι παίκτες είναι 60 και άνω έχουν πλεονέκτημα +1 games όταν παίζουν με παίκτη κατηγορίας 45 εως 60 , + 2 games όταν παίζουν με παίκτη κατηγορίας 35 εως 45 και +3 games όταν παίζουν με παίκτη μικρότερο των 35 ετών.

5. Το πλεονέκτημα ενεργοποιείται μόνο όταν ηλικιακή διαφορά των παικτών είναι μεγαλύτερη των 5 χρόνων. Παράδειγμα 1 : Παίκτης 36 χρονών παίζει με παίκτη 32, σ αυτή την περίπτωση δεν ενεργοποιείται το πλεονέκτημα +1 γιατί η διαφορά των παικτών είναι μικρότερη των 5 ετών. Παράδειγμα 2: Παίκτης 47 χρονών παίζει με παίκτη 43 χρονών και σ αυτή την περίπτωση δεν ισχύει το πλεονέκτημα διότι η διαφορά μεταξύ των παικτών είναι μικρότερη των 5 ετών.

6. Σε όλες τις περιπτώσεις που ενεργοποιείται πλεονέκτημα ο έχων το ντεζαβαντάζ ξεκινάει το παιγνίδι με δικό του σερβίς.

7. Εννοείται ότι σε περιπτώσεις που οι αντίπαλοι συμφωνήσουν να παίξουν χωρίς πλεονέκτημα ο διοργανωτής δέχεται αυτή την συμφωνία μεταξύ των παικτών.

8. Σε περίπτωση που ο αγώνας οδηγηθεί σε super tie break τα πλεονεκτήματα αναλόγως των κατηγοριών είναι +1 , +2 και +3 για την μεγαλύτερη κατηγορία. Και σ αυτή την περίπτωση ο έχων το ντεζαβαντάζ ξεκινάει το σερβίς του tie break.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για μία κατηγορία 10 €

Για παραπάνω από μία κατηγορία 15 €

Μπάλες τουρνουά : Babolat Team all Court

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

• Λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης της πανδημίας covid 19 ισχύουν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί απ την ΓΓΑ.

• Όλα τα ταμπλό καθώς και το πρόγραμμα αγώνων θα δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του facebook και του ομίλου.

• Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους μέσω των ιστοσελίδων του Ομίλου. Ιδιωτική ενημέρωση δεν θα υπάρξει.

• Επικοινωνία με αγωνιζόμενους (χρήση προσωπικών δεδομένων ): Οι αγωνιζόμενοι δηλώνουν ότι συναινούν στη χρήση προσωπικών τους εικόνων στο Internet και facebook από τους διοργανωτές.

• Όποιος για οποιαδήποτε λόγο δεν επιθυμεί την χρήση προσωπικών του δεδομένων παρακαλείται να το δηλώσει εγγράφως στην Επιτροπή Αγώνων.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Βουβάλειο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Ο κάθε αγωνιζόμενος δηλώνει υπεύθυνα ότι έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκε ιατρικά ικανός για αγώνες. Επίσης δηλώνει υπεύθυνα ότι παραιτείται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του τουρνουά για οποιαδήποτε βλάβη που ενδεχομένως υποστεί η υγεία του κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ηλεκτρονικά στο apollontennis@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6937288632 μέχρι Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021.

Κληρώσεις ταμπλό αγώνων – Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Λόγω της μικρότερης διάρκειας του τουρνουά και του μεγάλου όγκου παιγνιδιών που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν , κάθε παίκτης που θα λάβει μέρος οφείλει και πριν ανακοινωθεί το πρόγραμμα να ενημερώσει την επιτροπή αγώνων για τυχόν κολλήματα για ημερομηνία ή ώρα αγώνα που δεν μπορεί να προσέλθει. Παίκτης που θα ανακοινώσει κόλλημα μετά την ανακοίνωση του αγώνα θα αποκλείεται με την διαδικασία W.O.

Προσέλευση 10 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα. Σε περίπτωση καθυστέρησης πάνω από 15 λεπτά χαρακτηρίζεται DNS (did not show-ως μη προσελθών) και ο αντίπαλος του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (wo). Αν κάποιοι συμμετέχοντες έχουν πρόβλημα προσελεύσεις στους πρωινούς αγώνες παρακαλούνται να ενημερώσουν κατά τη δήλωση συμμετοχής τους. Κάποιοι συμμετέχοντες ενδεχομένως να χρειαστεί να παίξουν σε μια μέρα δύο αγώνες ανάλογα με τις συμμετοχές . Οι όποιοι περιορισμοί γραφούν, θα ληφθούν υπ’ όψιν αλλά δεν θα είναι δεσμευτικοί. Θα γίνει αυστηρή τήρηση του προγράμματος.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Διευθυντής Αγώνων : Ράγκος Παναγιώτης

Πρόεδρος επιτροπής αγώνων : Καμπούρμαλης Στέλιος

Μέλη Επιτροπής : Χατζηδάκη Καλλιόπη , Κούρου Καλλιόπη

Επιδιαιτητές Αγώνων: Παπαγεωργίου Γεώργιος – Πιότρ Βάρζεβιτς – Κλήμη Αναστασία – Αποστολίδης Κώστας

Γραμματεία αγώνων: Καρασίμος Αστέριος

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤAI ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ