Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που παρέμεινε “ακέφαλο” το Νοσοκομείο, φαίνεται πως φάνηκε “λευκός καπνός” σε σχέση με την πλήρωση της θέσης του Διοικητή για … 4η φορά

Εκτός απροόπτου, φαίνεται πως θα αναλάβει το αμέσως προσεχές διάστημα την Διοίκηση του “Βουβάλειου” Νοσοκομείου Καλύμνου, απόστρατος ανώτατος αξιωματικός, με καταγωγή από το νησί, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του λαμπρή καριέρα στις ένοπλες δυνάμεις, καθώς υπηρέτησε σε καίριες θέσεις ευθύνης και αποστρατεύτηκε το 2019 με τον βαθμό του υποστράτηγου.

Εδώ και αρκετό καιρό, είναι γνωστό πως ανάμεσα στους υποψήφιους για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου, “φιγουράριζε” το όνομα του εν λόγω ανώτατου αξιωματικού ε.α. και οι πληροφορίες ανέφεραν πως η επιλογή ήταν και πρόταση της πρώην Διοικητριας, Κατερίνας Εμμανουήλ.

Διαστάσεις “σήριαλ” έχει λάβει το θέμα με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, καθώς ο νέος Διοικητής θα είναι ο 4ος που θα κληθεί να αναλάβει το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλύμνου, μετά και την παραίτηση της Κ. Εμμανουήλ, που από τις αρχές του έτους είχε υποβάλει το αίτημα της και έγινε δεκτό με ΦΕΚ στις αρχές Μαρτίου, με το Νοσοκομείο να είναι ξανά “ακέφαλο”.