Συνάντηση είχαν χθες  στο Επαρχείο  ο Έπαρχος  ΠΕ Καλύμνου κ. Μανόλης  Μουσελλής και ο ευεργέτης της Καλύμνου κ. Χαλίκος Ιωάννης, μετά από πρόσκληση του Επάρχου.

Ο κ. Χαλίκος ενημέρωσε τον Έπαρχο για τα άμεσα σχέδια του όσον αφορά την Κάλυμνο και την Ψέριμο , δείχνοντας  ακόμη μια φορά το μέγεθος της αγάπης και της ανιδιοτέλειας του  για την γενέτειρα πατρίδα του.

 Ο ΄Επαρχος τον ευχαρίστησε για όσα έχει κάνει  για την Κάλυμνο και την  Ψέριμο    και για τη συνεργασία που είχαν  όλο το διάστημα της θητείας του, καθώς επίσης   και  για τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη  που επέδειξε στο πρόσωπο του.

 Ως οφειλόμενη και ελάχιστη τιμή ο Έπαρχος απένειμε στον κ. Χαλίκο  την τιμητική πλακέτα του Επαρχείου Π.Ε.Καλύμνου , δηλώνοντας ότι : ο Γιάννης ο Χαλίκος  αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου ο οποίος  ακολουθεί πιστά την ανθρωπιστική και θεολογική ρήση που λέει  πως: «Ό,τι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας.  Ό,τι κάνουμε για τους άλλους και τον κόσμο, παραμένει και είναι αθάνατο».