Το θέμα με την υπεξαίρεση των 410.000 ευρώ από την ΑΝΕΚ είναι στο επίκεντρο της τοπικής επικαιρότητας και φαίνεται πως θα απασχολήσει την τοπική πολιτική για αρκετό καιρό

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της ΑΝΕΚ, σχετικά με την εξέλιξη στο θέμα της υπεξαίρεσης των 410 χιλ ευρώ, που ήρθε στην “επιφάνεια” το 2011, ακολούθησε και η απάντηση στα όσα ανέφερε στη δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και π. Πρόεδρος της εταιρείας, Μ. Λελέκης.

Κάλυμνος, 24/06/2022

Προς: MME

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το θράσος περίσσεψε!
Ο κατηγορούμενος για κακούργημα με δόλο πρώην πρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Μ. Λελέκης απέστειλε στα ΜΜΕ δήλωση κατηγορώντας «γνωστούς εξωθεσμικούς παράγοντες και επαγγελματίες της
πολιτικής» ότι τον …συκοφαντούν!
Ξεχνά ότι είναι κατηγορούμενος για κακούργημα.
Ξεχνά ότι κανείς εξωθεσμικός παράγοντας ή επαγγελματίας της πολιτικής δεν του έκανε καμιά μήνυση.
Ξεχνά ότι διώκεται αυτεπάγγελτα με πρόταση της εισαγγελέως και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Ξεχνά ότι ποτέ δεν έκανε αγωγή στον πράκτορα να φέρει πίσω τα κλεμμένα. Σ’ εμάς έχει επιστρέψει 101.119,64 € και εκχωρήσει μεσεγγυήσεις 64.253 €. Με δικές μας ενέργειες, όχι δικές του.
Ξεχνά ότι καθησύχαζε το δικό του Διοικητικό Συμβούλιο , ότι δήθεν όλα ήταν καλά με τον πράκτορα (όπως αναφέρεται στο βούλευμα).
Έχει το θράσος να γράψει ότι οι παράγοντες της δικαιοσύνης ( ανακριτής, εισαγγελέας. Συμβούλιο πλημμελειοδικών) είναι υποκείμενοι και υποχείρια δολοπλοκιών.
Θα αγωνιστεί, λέει, να γίνει γρήγορα η δίκη. Μακάρι. Αυτός που έκανε κάθε τι για να μη φτάσει σε δίκη η υπόθεση. Που έκανε μήνυση πρώτα – πρώτα όχι στον πράκτορα , αλλά στις εταιρείες από τις οποίες κλάπηκαν οι επιταγές. Μοναδικό φαινόμενο! Να σου κλέβουν τις επιταγές και να τρως μήνυση γιατί σου τις έκλεψαν από τον …Λελέκη.
Συνιστούμε στον γραφέα της δήλωσης Λελέκη (γιατί ο ίδιος δεν την έγραψε) να είναι πιο προσεκτικός. Βεβαίως και η αλήθεια θα λάμψει. Μόνο να προσέχει πολύ μην τον τυφλώσει το φως της. Γιατί θα είναι εκτυφλωτικό.
                      Από την Α.Ν.Ε.Κ.