Τελικά ο Δήμαρχος έχει μεγάλο πρόβλημα συντονισμού με τα στελέχη του, τα οποία είτε έχουν κοντή μνήμη και δεν θυμούνται τι είχαν πει πριν λίγες ώρες είτε κάνουν δηλώσεις με βάση τη περίσταση ή … ποιος ξέρει τι άλλο ισχύει!

Ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας το βράδυ της Πέμπτης, όταν ξέσπασε η φωτιά στη Χωματερή, υποστήριζε πως προκλήθηκε από εμπρηστες και “πριν αλέκτορα φωνήσαι”, δήλωνε πως η φωτιά προκλήθηκε από μόνη της, αφού “κάτω από τα σκουπίδια είναι ηφαίστειο και ανάβει όταν τα ανακατεύεις” . Μάλιστα ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετική δήλωση, με ύφος τόσο αστυνομικό, που θα το ζήλευε ο ήρωας της Αγκάθα Κρίστι, καταγράφοντας τις ενδείξεις που τον οδήγησαν στην επιλογή της αιτίας του εμπρησμού, πριν … λαλήσει ο πέτεινος και αλλάξει γνώμη. (Αδιάψευστος μάρτυρας τα όσα έγραψε, είπαμε “scripta manet”):

Δύσκολο να κατανοήσει ο απλός νους τους συνειρμούς του στελέχους της Δημοτικής Αρχής, όμως άλλο τόσο δύσκολο είναι για τον Δήμαρχο να “μαζέψει” όλο αυτό το επικοινωνιακό … αλαλούμ των στελεχών του, πραγματικά μια πολύ δύσκολη εξίσωση.

Πάντως ο σοφός λαός λέει “ή στραβά αρμενιζουμε η στραβος είναι ο γιαλός” και ο σοφός λαός κρίνει …