“Κλείδωσε” πλέον η διαφορά και θεωρείται δεδομένη η πρωτιά του Γιάννη Παππά στο “γαλάζιο στρατόπεδο” αλλά και γενικότερα της Δωδεκανήσου, με ανατροπή των διαφόρων “προβλέψεων”

Ο Γιάννης Παππάς, που το 2019 ήταν τέταρτος στα Δωδεκάνησα σε σταυροδοσία ανάμεσα στους υποψηφίους της ΝΔ, δείχνει να “σκαρφαλώνει” στην πρώτη προτίμηση των ψηφοφόρων του κόμματος στην περιοχή και μάλιστα απομακρύνεται σημαντικά από τον δεύτερο, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα να μην αφήνουν καμιά πλέον αμφιβολία.

Ήταν εμφανής η δυναμική του Γιάννη Παππά σε όλη την προεκλογική περίοδο και στα 2/3 περίπου των εκλογικών τμημάτων του νομού, εμφανίζεται να “κλειδώνει” μια μεγάλη διαφορά έναντι του Μάνου Κόνσολα, που ήταν το “φαβορί” για την πρωτιά, ενώ ο δεύτερος σε ψήφους του 2019, Βασίλης Υψηλάντης, παλεύει για την τρίτη έδρα με την Μίκα Ιατρίδη, η οποία προηγείται οριακά πλέον και δυναμικά ανεβαίνει όσο αυξάνονται τα εκλογικά τμήματα.

Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η βραδιά για τις τρεις έδρες που φαίνεται να καταλαμβάνει η ΝΔ στα Δωδεκάνησα, ειδικά για την τρίτη έδρα, που διεκδικούν ο Β. Υψηλάντης και η Μ. Ιατρίδη.