Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της παράταξης του Γιάννη Γαλουζή, μετά και την κατάθεση του συνδυασμού, που περιλαμβάνει 63 υποψηφίους, που είναι ο μέγιστος αριθμός.

Στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, μίλησαν ο επικεφαλής της παράταξης και ο Μικές Ρήγας, δηλώνοντας την ικανοποίηση για την συμπλήρωση και κατάθεση του συνδυασμού, με 28 γυναίκες και 35 άνδρες, με τους οποίους θα διεκδικήσουν τη νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο τ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σύνθεση του ψηφοδελτίου, που περιλαμβάνει στελέχη από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες της τοπικής κοινωνίας, που διαθέτουν τόσο εμπειρία όσο και όρεξη για δουλειά και προσφορά.

Ο Γιάννης Γαλουζής , τόνισε επίσης πως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το βράδυ, θα γίνει η πρώτη επίσημη εκδήλωση της παράταξης “Νέα Κάλυμνος” και η παρουσίαση όλων των υποψηφίων συμβούλων, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, το οποίο θα οδηγήσει στη νίκη, που, όπως δήλωσε ο Μικές Ρήγας, απέχει μόνο 38 ημέρες.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Γαλουζή σε όλους τους υποψηφίους που αποφάσισαν να δώσουν μαζί του αυτό τον αγώνα:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η παράταξη μας ,παράταξη νίκης στις προσεχείς εκλογές, κατέθεσε ένα ψηφοδέλτιο με είκοσι οκτώ συμπατριώτισσες και τριάντα πέντε συμπατριώτες μας. Ένα ψηφοδέλτιο με κύριο χαρακτηριστικό τη σύνθεση, την μετριοπάθεια των στελεχών του και την ικανότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Υποψήφιοι ,από όλους τους επαγγελματικούς χώρους ,απ’ όλες τις ηλικίες. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν και αποφάσισαν να δώσουμε όλοι μαζί αυτό τον ωραίο  αγώνα.