Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Μανώλης Μουσελλής, ήταν φανερά ικανοποιημένος από την προσέλευση στην κοπή της πίτας του Επαρχείου και υποδέχτηκε τους πάντες με ευγένεια και ευχές για το νέο έτος.

Με παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Παϊσίου, του Δημάρχου, Δημήτρη Διακομιχάλη, των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και κυρίως των προκατόχων του, που υπηρέτησαν τον θεσμό του Επάρχου, ο Μανώλης Μουσελλής δεξιώθηκε στο Επαρχείο όλους στην κοπή της πίτας, που για τον τυχερό επεφύλασσε μια όμορφη εικόνα με τον Άγιο Σάββα.

Πρέπει να τονιστεί πως ήταν ιδιαίτερη η στιγμή, όταν βρέθηκε ανάμεσα στην Χρυσούλα Σιφουνιού, τον Σάκη Ζερβό, τον Γιώργο Ρούσσο και τον Κώστα Σταυλά, πολιτικούς που ο καθένας άφησε το στίγμα του από τη θέση του Επάρχου σε διάφορες εποχές και δεν είναι η π΄ρωτη φορά που ο Μ. Μουσελλής τιμά τους προκατόχους του, αφού γνωρίζει πως ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του για να ανανεωθεί και να εκσυγχρονιστεί ο δεύτερος βαθμός της τοπικ΄ςη αυτοδιοίκησης στην περιοχή.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video