Ο γνωστός σε όλη την Κάλυμνο καθηγητής ηλεκτρολογίας και ιεροψάλτης Γιώργος Χατζηιωάννου, “έφυγε” σήμερα στα 79 του χρόνια, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Ο εκλιπών, δίδασκε επί σειρά ετών στο Τεχνικό Λύκειο ηλεκτρολογία, από την εποχή της Τεχνικής Σχολής, ενώ υπηρέτησε ως ιεροψάλτης σε πολλές ενορίες και ήταν παντρεμένος με την Ξανθίππη Κουλιανού, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά και ευτύχησε να χαρεί τα 6 εγγόνια του.

Αύριο Δευτέρα 3 Απριλίου στον Μητροπολιτικό Ναό του Χριστού, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, στις 3 μ.μ., όπου όλοι θα αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Χατζηιωάννου, έναν άνθρωπο με κοινωνική δράση και αγαπητό στην τοπική κοινωνία και η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 12 το μεσημέρι. Η οικογένεια του αείμνηστου Γ. Χατζηιωάννου, γνωστοποίησε την επιθυμία αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο Σωματείο υποτροφιών “Τρεις Ιεράρχες”.

Στην σύζυγό του Ξανθίππη, στα παιδιά και στα εγγόνια του και σε όλη την οικογένεια, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.