Μετά από μακρά περιπέτεια με την υγεία της, που την είχε καθηλώσει σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύονταν στην εντατική, σήμερα έχασε τη μάχη η 80χρονη Καλλιόπη Γαλουζή (γεννήθηκε το 1942), η Πίτσα όπως την γνώριζαν όλοι στην Κάλυμνο, μητέρα του τέως Δημάρχου, Γιάννη Γαλουζή.

Η Πίτσα Γαλουζή ήταν παντρεμένη πάνω από 60 χρόνια με τον συνταξιούχο εργολάβο οικοδομών και πρώην δημοτικό σύμβουλο, Αντώνη Γαλουζή και απέκτησε μαζί του μια μεγάλη οικογένεια 5 παιδιών, ο Γιάννης, διευθυντής χειρουργικής κλινικής και τ. Δήμαρχος, η Ντούσα, επιχειρηματίας, ο Γιώργος γιατρός γυναικολόγος μαιευτήρας, η Παναγιούλα, πρώην υπάλληλος ΙΚΑ και ο Παντελής που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό. Ευτήχησε να δει 15 εγγόνια από τα παιδιά της, τα οποία κι αυτά με την σειρά τους διακρίνονται στον χώρο των επιστημών και 3 δισέγγονα και έζησε ευτυχισμένα χρόνια δίπλα στον σύντροφό της Αντώνη, ο οποίος βιώνει έντονα τον πόνο του χαμού της γυναίκας που τον συντρόφευσε και τον στήριξε για 67 περίπου χρόνια κοινού βίου.

Σε όλη την οικογένεια της αγαπητής Πίτσας, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια για την μεγάλη απώλεια τους και ευχόμαστε να είναι όλοι γεροί και δυνατοί και να διατηρούν τη μνήμη της ζωντανή και να την θυμούνται πάντα όπως ήταν δυνατή και στήριγμα όλων.

Αύριο 1η Μαϊου, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ενορία Αναλήψεως στις 16:30, ενώ η σωρός θα μεταφερθεί στην εκκλησία στις 13:00 περίπου