Χθες Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, άφησε την τελευταία του πνοή στα 73 του χρόνια, δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, ο αγαπητός σε όλη την Κάλυμνο, Γιώργος Κολέλλης, ένας άνθρωπος που μοίραζε απλώχερα χαμόγελα.

Ο Γιώργος, ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, με ιδιαίτερη την αίσθηση του χιούμορ, ευχάριστος στις παρέες και αγαπητός από όλους, έφυγε για το μακρινό ταξίδι, με την είδηση του θανάτου του να συγκλονίζει όλο το νησί. Τόσο στην καθημερινότητά του όσο και ως επαγγελματίας ηλεκτρονικός, είχε δημιουργήσει μόνο φιλικές σχέσεις και αγαπήθηκε από όλη την κοινωνία, που τον θεωρούσε δικό της, αν και καταγόταν από τις μακρινές Σέρρες.

Από το 1976, εγκαταστάθηκε στην Κάλυμνο, μαζί με την αγαπημένη του Θέμη Τρικοίλη και έφτιαξαν μια πολύ ωραία οικογένεια και απέκτησαν δύο κόρες, που λάτρευε και τις καμάρωνε που αναδεικνύονταν ως επιστήμονες και δραστηριοποιούνταν ως ηλεκτρονικός, παρέχοντας υποστήριξη σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Καλύμνου, τα οποία στήριζε με τις άρτιες γνώσεις του και ήταν το στήριγμά τους σε δύσκολες εποχές για την ραδιοφωνία και την τηλεόραση, όπως και στα πρώτα βήματα της κινητής τηλεφωνίας, ενώ λάτρευε να αποθανατίζει με την κάμερά του, στιγμές και εικόνες με ιδιαίτερη τεχνική.

Κανείς δεν πίστευει ότι ο αιώνιος έφηβος, ο Γιώργος Κολέλλης, δεν θα βρίσκεται πια δίπλα μας, με τα αστεία και τα μοναδικά ανέκδοτά του, μια πηγή χαράς και αισιοδοξίας.

Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι και στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια.