Ο Αλέξανδρος Νούλας κέρδισε τον ελληνικό τελικό στο διεθνές τουρνουά Kalymnos Cup που φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα στην Κάλυμνο και έκανε το “double”, αφού χθες είχε κερδίσει και το διπλό. Στη 2η θέση ο Ορέστης Γιαννόπουλος, ενώ 2η στα κορίτσια αναδείχθηκε η Μαρία Άνδρα.

Τον πρώτο του διεθνή τίτλο σε τουρνουά της Tennis Europe στο μονό κατέκτησε ο Αλέναδρος Νούλας, ο οποίος κέρδισε τον Ορέστη Γιαννόπουλο στον σημερινό τελικό με 6-4, 6-0.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος αγωνίζεται στον Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, βρίσκεται στο Νο.3 στα 12άρια στην κατάταξη της Ελλάδας. Στο Νο.6 βρίσκεται ο Ορέστης, ο οποίος αγωνίζεται στον Ο.Α. Γλυφάδας.

Σήμερα έγινε και ο τελικός του μονού κοριτσιών U12 στο τουρνουά της Καλύμνου, με τη Γερμανίδα Tamina Kochta να κερδίζει τη Μαρία Άνδρα με 6-0, 6-1. Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τη Μαρία, αθλήτρια του Α.Ο.Α. Αστέρας ΘΕΣ, που βρίσκεται στο Νο.24 στα 12άρια στη χώρα μας.

Θυμίζουμε πως χθες ολοκληρώθηκαν τα διπλά της διοργάνωσης, με τους Αλέξανδρο Νούλα και Ιάσονα Ροβά να παίρνουν τον τίτλο χωρίς αγώνα, με walkover εις βάρος των Μαρίνου Καρνιάτη και Στέλιου Ξενικάκη που αποσύρθηκαν.

Στο διπλό των κοριτσιών πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και η Ουκρανή Mariia Pryshchepa, που κέρδισαν τις Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά και Λυδία Παναγιωτίδου με 6-4, 7-6 (8).

tennisnews.gr