Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, Καλυμνιές και Καλύμνιοι,

Η εκλογική διαδικασία, τουλάχιστον όσον αφορά τη δική μας παράταξη, ολοκληρώθηκε τη προηγούμενη Κυριακή, 8 Οκτώβρη. Μια μάχη που από τη πλευρά μας δόθηκε, καθαρά-τίμια και με νέο κόσμο που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και πραγματικά έδωσε κουράγιο και προοπτική.

Μας ανοίξατε τα σπίτια σας, την αγκαλιά σας και την περασμένη Κυριακή μας στηρίξατε με τη ψήφο σας. Πολλοί είναι αυτοί, που ανεξάρτητα από το αν στήριξαν τη παράταξη μας, χαμογέλασαν με την άνοδο που σημειώσαμε. Το αποτέλεσμα για τη Λαϊκή Συσπείρωση Καλύμνου είναι περισσότερο από ενθαρρυντικό, αφού το ποσοστό μας αυξήθηκε κατά 47%. Αποτέλεσμα της αναγνώριση του ρόλου μας, της συνέπειας, της μαχητικότητας μας. Η σημαντική αυτή άνοδος της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποτελεί παρακαταθήκη για το λαό του νησιού μας!

Δεσμευόμαστε ότι η ψήφος αυτή, είναι η μόνη που δεν θα πάει χαμένη. Θα μας βρείτε δίπλα σας, μπροστάρηδες σε όλους τους αγώνες που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση της ζωής στον τόπο μας. Εντός και εκτός Δημοτικού συμβουλίου, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προστατεύσουμε το συμφέρον του Λαού της Καλύμνου.

Μπροστά στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, καλούμε τον κόσμο μαζικά να προσέλθει στις κάλπες και να δηλώσει με τη ψήφο του ότι τα όνειρα και οι προσδοκίες του μπορούν να βρουν ανταπόκριση μόνο μέσα από τους συλλογική προσπάθεια και τη συμμετοχή. Δήμαρχος την επόμενη μέρα θα υπάρχει,  όμως εμείς δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανένα να διαχειριστεί τη μοίρα του λαού μας και δεν μπαίνουμε στη λογική του λιγότερο κακός. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ να ψηφίσουμε στη Δεύτερη αυτή κάλπη ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ.  Να ακυρώσουμε στη πράξη, τα σενάρια που μας θέλουν θεατές. Κατασυνεπεια η Λαϊκή Συσπείρωση Καλύμνου, όπως γίνεται κατανοητό, δεν στηρίζει κανένα από τους δύο υποψήφιους του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Κάλυμνος 12-10-2023